Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać miód-soja duszone łopatki wieprzowe spróbować. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje $1.4 za porcję. Jedna porcja zawiera 396 kalorii, 31g białka, oraz 10 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz sos sojowy, imbir, łopatkę wieprzową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Łopatka wieprzowa Polana miodem z duszonym porem, Duszona Łopatka Wieprzowa, oraz Duszona Łopatka Wieprzowa.
Instrukcje
1
W małej misce, ubij razem sos sojowy, miód, sos chili-czosnek i imbir, aż dobrze połączone.
Włożyć łopatkę wieprzową do wolnej kuchenki, polać mięsem sosem i wymieszać. Przykryć i gotować na niskim, aż wieprzowina będzie miękka, 7 do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa
SOS
Mięso
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
3
Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś mięso do dużej miski.
Mieszanka skrobi kukurydzianej ubić z powrotem do powolnej kuchenki i gotować, mieszając raz lub dwa razy, aż zgęstnieje, o 5 minut dłużej. Doprawić solą i pieprzem i zalać mięsem.