Łatwy Ziołowy Pieczony Indyk

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj łatwego ziołowego pieczonego indyka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 129 kalorii. Ten przepis służy 54 i kosztuje 31 centów za porcję. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 15 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, oliwę z oliwek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Polędwiczki z indyka pieczone w ziołach z dressingiem Mango, limonką i imbirem oraz prażonymi słodkimi ziemniakami, Pieczony indyk z masłem ziołowym i prażoną szalotką, oraz Indyk Pieczony Ziołami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Oczyścić indyka (wyrzucić podroby i organy) i umieścić na patelni z pokrywką.
W małej misce połącz oliwę z oliwek, czosnek w proszku, suszoną bazylię, mieloną szałwię, sól i czarny pieprz. Używając pędzla do fastrygowania, nałóż mieszaninę na zewnątrz niegotowanego indyka.
Wlać wodę na dno patelni i przykryć.
Piec przez 3 do 3 1/2 godziny, lub do temperatury wewnętrznej najgrubszej części uda środków 180 stopni F (82 stopni C).
Wyjąć ptaka z piekarnika i odstawić na około 30 minut przed rzeźbieniem.