Łatwy Włoski Makaron Pieczony
Przepis łatwy włoski Pieczony makaron może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 40 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 58 kalorii. Ten przepis służy 40. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z KraftRecipes.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz bardzo chudą mieloną wołowinę, ser mozzarella z mleka, sos do makaronu classico family favorites i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Makaron Pieczony Po Włosku, Łatwa Włoska Sałatka Z Makaronem, oraz Łatwa Włoska Sałatka Z Makaronem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Brązowe mięso na dużej patelni; odcedzić. Powrót do patelni.
Dodać makaron, sos do makaronu i połowę parmezanu; dobrze wymieszać.
Łyżka do naczynia do pieczenia 13x9 cali spryskane sprayem do gotowania; top z pozostałych serów.
Piec 20 min. lub aż do przegrzania.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 34 dolarów.
![Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.