Łatwy Wieniec Do Dipów Szpinakowych
Łatwy wieniec Dip szpinak może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 110 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 22 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%. Spróbuj Pieczony Szpinak Dip Bochenek, Dip awokado ze szpinakiem i karczochem, oraz Easy wreath cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wytnij i wydrąż pierścień o szerokości 3 cali na wierzchu bochenka chleba do 1/2 cala od dołu, pozostawiając środek bochenka nienaruszony. Rezerwa wypiekanego chleba.
Łyżka szpinaku zanurzyć w wydrążonym pierścieniu. Ułóż gałązki rozmarynu wokół zewnętrznej krawędzi wieńca. Udekorować pomidorkami koktajlowymi i żurawiną.
Wyciąć kształt łuku z papryki; umieścić na wieńcu. Przykryć i przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
Pozostały bochenek chleba rozedrzeć na kawałki wielkości kęsa. Używaj rozdartego chleba i zarezerwowanego wypiekanego chleba do zanurzania.