Łatwy Sznycel
Łatwy sznycel może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 322 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.82 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, parmezan, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sznycel Z Kurczaka, Sznycel wołowy, oraz Sznycel Wieprzowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść każdą połowę piersi kurczaka między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego; Funt do grubości 1/2 cala za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Kurczaka posypać solą i pieprzem.
Mąkę umieścić w płytkiej misce.
Połączyć musztardę i jajko w płytkim naczyniu.
Połączyć bułkę tartą, ser, pietruszka, szczypiorek, i czosnek w płytkim naczyniu. Pogłębiać 1 pierś kurczaka w połowie mąki, obracając się do płaszcza; strząsnąć nadmiar mąki. Zanurzyć w mieszaninie jaj; pogłębiać w mieszaninie bułki tartej. Powtórz procedurę z pozostałym kurczakiem, mąką, mieszaniną jaj i bułką tartą.
Rozgrzać olej w dużej żaroodpornej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; smażyć 2 1/2 protokół lub aż rumiane.
Zdjąć z ognia. Odwrócić kurczaka; umieścić patelnię w piekarniku.
Piec w 350 przez 10 minut lub do kurczak jest gotowy.
Podawać z cytrynowymi klinami, w razie potrzeby.