Łatwy Sos Orzechowy
Łatwy sos orzechowy to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie SOS. Ten przepis służy 20 i kosztuje 10 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 57 kalorii. Jeśli masz mielony kminek, 1/4 szklanki Kraft pikantny włoski dressing, pieprz palcowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Łatwy Sos Orzechowy, Łatwy Sos Orzechowy, oraz Raw Pad Thai z sosem orzechowym easy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać orzeszki ziemne, mleko i pieprz do pojemnika blendera; przykryć. Zmiksować na średniej prędkości do uzyskania gładkiej konsystencji.
Wlać mieszaninę przez sitko.
Połączyć sos, paprykę i kminek w średnim rondlu; gotować na średnim ogniu 1 min. Wymieszać z puree z orzeszków ziemnych. Doprowadzić do wrzenia.
Zdjąć z ognia. Jeśli sos jest zbyt gęsty, dodaj dodatkowe mleko.