Łatwy Pudding Ryżowy
Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 20 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 73 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz jajko, zmielony cynamon, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Łatwy Pudding Ryżowy, Budyń czekoladowy bez jaj | Easy Pudding s, oraz Easy Chia seed Pudding w 3 prostych krokach dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jajko ubić trzepaczką w dużym rondlu. Stopniowo dodawać mleko, ubijając aż do dobrze wymieszanego.
Dodaj suchy budyń wymieszać; wymieszać 2 minuty lub do dobrze wymieszane. Wymieszać z ryżem i rodzynkami.
Doprowadzić do pełnego walcowania wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając.
Zdjąć z ognia. Ostudzić 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Wlać równomiernie do 10 dań deserowych Lub 1-1 / 2-quart miski do serwowania.
Posypać równomiernie cynamonem i gałką muszkatołową.
Podawać na ciepło. Lub przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.