Przepis Łatwy kurczak Teriyaki jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników japońskiej kuchni. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 49 kalorii. Ten przepis służy 35. Jeśli masz piersi z kurczaka, czosnek w proszku, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Łatwy Kurczak Teriyaki, Łatwy Kurczak Teriyaki, oraz Łatwy Kurczak Teriyaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodać kurczaka; gotować i mieszać 5 do 7 min. albo do końca.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
3
Dodać kolejne 3 składniki; wymieszać. Doprowadzić do wrzenia.
4
Pozostałe składniki wymieszać; przykryć. Gotować na małym ogniu 5 min.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Lubanzi Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.