Łatwy krem cytrynowy

Łatwy krem cytrynowy
Easy Lemon Curd może być dokładnie tym przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 1 g białka , 5 g tłuszczu i łącznie 115 kalorii . Ten bezglutenowy, laktoowowegetariański i przyjazny dla FODMAP przepis jest przeznaczony dla 24 osób i kosztuje 24 centy za porcję . Jest on dostarczany przez Taste of Home. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 15 minut . Jeśli masz pod ręką cukier, jajka, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz go zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest możliwa do poprawy. Wypróbuj Lemon Cake Roll With Lemon Curd Filling , Almond Cake With Meyer Lemon Curd Cream and Raspberry Gelée oraz Lemon Curd and Honey Spice Cake, aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w dużym rondlu. Doprowadź do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Gotuj i mieszaj przez 2 minuty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Przelać do słoików, ostudzić.
3
Przechowywać w lodówce lub zamrażarce. Sos jest dobry do ciasta funtowego, muffinów, naleśników i gofrów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, RozmrożonegoPrzygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, Rozmrożonego
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn