Łatwy Hiszpański Ryż
Przepis łatwy hiszpański ryż jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Ten przepis służy 6. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 171 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Mieszanka papryki, chili w proszku, oleju roślinnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Łatwy Hiszpański Ryż, Easy Spanish Rice (lżejszy ), oraz Easy Spanish Rice & Southwest Tortilla Chicken dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować ryż i cebulę w oleju w 10-calowej patelni na średnim ogniu o 3 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż ryż jest złoty brąz i cebula jest miękka.
Wymieszać pozostałe składniki.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić około 30 minut, mieszając od czasu do czasu, aż ryż będzie miękki.