Łatwy gulasz wołowy jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.06 za porcję. Jedna porcja zawiera 346 kalorii, 36g białka, oraz 11g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, grzyby, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Łatwy Gulasz Wołowy, Łatwy Gulasz Wołowy, oraz Łatwy Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Spray 12-calowa patelnia nonstick z natryskiem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Wołowinę posypać przyprawioną solą i pieprzem. Gotować wołowinę na patelni o 5 protokół, często mieszając, aż brązowy; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Wymieszać sos i pomidory w 3 1/2 - do 6-quart powolnej kuchence. Wymieszać z wołowiną i pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
SOS
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
4
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 9 godzin lub aż warzywa i wołowina będą miękkie.