Łatwy gulasz rybny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 152 kalorie, 16G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz wodę, cebulę, chili w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Easy Fish Molee (Gulasz Rybny W Stylu Południowoindyjskim Z Kokosem), Łatwy i zdrowy gulasz rybny Cioppino, oraz Easy Bacalao-Portorykański Gulasz Rybny.
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę z oliwek w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodaj posiekaną cebulę, seler, i chili w proszku; smażyć 3 protokół lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Wmieszać wodę i kolejne 4 Składniki (woda przez pomidory); gotować 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Pasek Skórki Z Cytryny
4
Dodaj rybę; gotować 3 minuty lub aż ryba zostanie wykonana. Natkę pietruszki wymieszać.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.