Łatwy Budyń Chlebowy
Ten przepis służy 50 i kosztuje 9 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 30 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, philadelphia 1/3 mniej tłuszczu niż serek, półsłodka czekolada PIEKARSKA i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Łatwy budyń chlebowy i Vans, Łatwa chała na budyń chlebowy, oraz łatwy budyń chlebowy z szynką i szparagami.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Beat o obniżonej zawartości tłuszczu twarogu i cukru w dużej misce z mikserem, aż dobrze wymieszane.
Dodać białka i cynamon; dobrze wymieszać. Stopniowo ubijaj w mleku, aż dobrze się wymieszasz.
Umieść chleb w 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia; top z mieszaniną czekolady i twarogu.
Piec 30 do 35 min. albo dopóki środek nie zostanie ustawiony. Lekko schłodzić.