Łatwe puree ziemniaczane i pieczone enchiladas warzyw

Łatwe puree ziemniaczane i pieczone enchiladas warzyw
Łatwe puree ziemniaczane i pieczone enchiladas warzyw wymaga z grubsza 1 godzina i 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.23 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 350 kalorii, 12g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne dla Święto Dziękczynienia. 6 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Mieszanka marchew, masło, sól i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%. Podobne przepisy to Łatwe puree ziemniaczane i pieczone enchiladas warzyw, Enchiladas Z Pieczonych Warzyw, oraz Enchiladas Z Pieczonych Warzyw.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 65 dolarów.
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia17
Magazyn