Łatwe pieczone skrzydełka z indyka

Łatwe pieczone skrzydełka z indyka
Łatwe pieczone skrzydełka z indyka mogą być dokładnie tym, czego szukasz. Ten przepis daje 4 porcje po 473 kalorie , 47 g białka i 28 g tłuszczu każda. Za 1,44 dolara za porcję ten przepis pokrywa 19% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną . Kilka osób przygotowało ten przepis, a 98 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz pod ręką wodę, skrzydełka z indyka, przyprawę do drobiu i kilka innych składników, możesz go zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 2 godzin i 10 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 84% . Ta ocena jest świetna. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się także pieczone skrzydełka Habanero , pieczone skrzydełka kurczaka z miodem i srirachą oraz pieczone skrzydełka kurczaka z cytryną~limonką .

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 175 stopni Celsjusza (350 stopni Fahrenheita).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieść skrzydełka indyka i cebulę w naczyniu żaroodpornym, posyp solą, przyprawą do drobiu, czarnym pieprzem i czosnkiem z obu stron każdego skrzydełka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli
1-1/4 łyżeczki Posiekanego Szczypiorku, Podzielonego1-1/4 łyżeczki Posiekanego Szczypiorku, Podzielonego
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Skrzydełka Z IndykaSkrzydełka Z Indyka
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
3
Wlać 1/2 szklanki wody do naczynia żaroodpornego. Przykryć naczynie żaroodporne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż do zrumienienia, 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Wymieszaj w misce zupę krem z grzybów z 1 szklanką wody; zalej nią skrzydełka indyka w naczyniu żaroodpornym i wstaw do piekarnika bez przykrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z Zupy GrzybowejKrem Z Zupy Grzybowej
Skrzydełka Z IndykaSkrzydełka Z Indyka
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Kontynuuj pieczenie, aż do uzyskania brązowego koloru i miękkości, przez 1 godzinę.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn