Łatwe pieczone skrzydełka z indyka

Łatwe pieczone skrzydełka z indyka mogą być dokładnie tym, czego szukasz. Ten przepis daje 4 porcje po 473 kalorie , 47 g białka i 28 g tłuszczu każda. Za 1,44 dolara za porcję ten przepis pokrywa 19% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną . Kilka osób przygotowało ten przepis, a 98 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz pod ręką wodę, skrzydełka z indyka, przyprawę do drobiu i kilka innych składników, możesz go zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 2 godzin i 10 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 84% . Ta ocena jest świetna. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się także pieczone skrzydełka Habanero , pieczone skrzydełka kurczaka z miodem i srirachą oraz pieczone skrzydełka kurczaka z cytryną~limonką .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 175 stopni Celsjusza (350 stopni Fahrenheita).
Umieść skrzydełka indyka i cebulę w naczyniu żaroodpornym, posyp solą, przyprawą do drobiu, czarnym pieprzem i czosnkiem z obu stron każdego skrzydełka.
Wlać 1/2 szklanki wody do naczynia żaroodpornego. Przykryć naczynie żaroodporne.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż do zrumienienia, 1 godzinę.
Wymieszaj w misce zupę krem z grzybów z 1 szklanką wody; zalej nią skrzydełka indyka w naczyniu żaroodpornym i wstaw do piekarnika bez przykrycia.
Kontynuuj pieczenie, aż do uzyskania brązowego koloru i miękkości, przez 1 godzinę.