Łatwe Parmezanowe paluszki z kurczaka i Parmezanowe okłady z kurczaka
Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. Jeśli masz podartą sałatę rzymską, oryginalny sos barbecue, oryginalny sos barbecue i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Łatwe paluszki z kurczaka z parmezanem, Paluszki Z Kurczaka Z Parmezanem, oraz Parmezan paluszki z kurczaka lub filety dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Dodać ser do masy w shakerze. Kurczaka zwilżyć wodą; delikatnie wytrząsnąć nadmiar.
Dodaj 2 lub 3 kurczaki do torebki do wytrząsania; wstrząsaj aż do równomiernego pokrycia.
Umieścić na blasze do pieczenia spryskane sprayem do gotowania. Powtórz z pozostałym kurczakiem. Wyrzucić worek wytrząsarki i pozostałą mieszaninę powłoki.
Piec 12 do 14 min. albo dopóki kurczak nie skończy.
W międzyczasie przygotuj obiad w dużym rondlu zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, używając lekkich wskazówek Prep i dodając brokuły do wrzącej wody przez ostatnie 3 min.
Podawać obiad z 2/3 kurczaka i sosem barbecue do zanurzenia. Daje 4 porcje dla dzieci.
1/3 pasków kurczaka równomiernie ułożyć na tortillach; na wierzch ułożyć sałatę i paprykę.
Skropić dressingiem połączonym z sosem barbecue; zwinąć. Składniki na 2 porcje dla dorosłych.