Łatwe Panierowane Filety Rybne
Łatwe panierowane filety rybne mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i pescatariański przepis ma 166 kalorii, 27g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.28 za porcję. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. udaj się do sklepu i odbierz przyprawione grzanki, płatki pietruszki, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Łatwe Panierowane Filety Rybne, Proste Ranchy Panierowane Filety Rybne, oraz Łatwe Pieczone Filety Rybne.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. spryskaj płytką patelnię do pieczenia za pomocą nieprzywierającego sprayu do gotowania. W płytkim naczyniu lub patelni ciasto, połączyć grzanki, ser, płatki pietruszki i papryka; dobrze wymieszać. W innym płytkim naczyniu połączyć jajko, sok z cytryny i wodę; dobrze ubić.
Filety rybne pokroić na kawałki wielkości porcji. Zanurz się w mieszaninie jaj, chowając cienkie końce ryb Pod, aby uformować kawałki o jednolitej grubości. Zanurz ryby w mieszaninie croutona, delikatnie poklepując, aby pokryć; umieść w rozpylonej patelni. Spryskaj rybę sprayem do gotowania przez około 5 sekund.
Piec w 177°. przez 10 do 15 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Esperto Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Błyszczący słomkowy kolor z refleksami złota. Ostry i czysty z delikatnym nosem kwiatu pomarańczy i dzikiej róży z morelą, białą brzoskwinią i skórką pomarańczową. Chrupiące, wytrawne i dobrze skomponowane ze złocistym jabłkiem i cytrusami.Cudownie wszechstronny. Doskonały jako apertif i idealne uzupełnienie lekkich przystawek, sałatek, grillowanego kurczaka i świeżych owoców morza. Ciesz się dobrze schłodzonym.