Łatwe paluszki z kurczaka z parmezanem
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 69 kalorii. Ten przepis służy 24. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. Mieszanka piersi z kurczaka, parmezan, pkt. shake ' N bake chicken coating mix i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Łatwe Parmezanowe paluszki z kurczaka i Parmezanowe okłady z kurczaka, Paluszki Z Kurczaka Z Parmezanem, oraz Paluszki Z Kurczaka Parmezan Ranch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Dodać ser do masy w shakerze. Kurczaka zwilżyć wodą; delikatnie otrząsnąć nadmiar wody.
Dodaj 2 lub 3 paski kurczaka do worka do wytrząsania; zamknij worek i wstrząśnij delikatnie, aż równomiernie pokryje.
Umieścić w jednej warstwie na blasze do pieczenia spryskane sprayem do gotowania. Powtórz z pozostałym kurczakiem. Pozostałą mieszaninę powłoki należy wyrzucić.
Piec 12 do 14 min. albo dopóki kurczak nie skończy.
Podawać z sosem barbecue.