Łatwe Nadziewane Cukinie

Łatwe Nadziewane Cukinie
Łatwe nadziewane cukinia wymaga mniej więcej 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 430 kalorii, 25g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.14 za porcję. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka oliwek, bułka tarta, sos spaghetti, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Łatwy Farsz Z Cukinii Nadziewany, Łatwe Nadziewane Cukinia Ogrodowa, oraz Łatwe serowe kulki cukinii nadziewane ryżem i fasolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Gotować i wymieszać mieloną wołowinę na patelni na średnim ogniu, aż mięso jest rumiane, rozbijając wołowinę na kruszy się, jak gotuje, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Odcedzić nadmiar tłuszczu i przenieść wołowinę do miski. Pokrój cukinię w połowie długiej drogi i użyj łyżki, aby zgarnąć miąższ, pozostawiając grubą skorupę o grubości 1/2 cala wokół cukinii. Posiekaj miąższ cukinii i dodaj do miski. Wymieszać w bułce tartej, czosnek, sos spaghetti, czarne oliwki, i parmezan; farsz dobrze wymieszać. Lekko nadziewać obie połówki cukinii mieszanką mięsną.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Ciasto Kukurydziane (patrz Poniżej)Ciasto Kukurydziane (patrz Poniżej)
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
4
Połówki cukinii umieścić w naczyniu do pieczenia i przykryć szczelnie folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
5
Piec w nagrzanym piekarniku przez 45 minut, wyjąć z piekarnika i wyjąć folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
6
Posypać 1/2 szklanki rozdrobnionego sera mozzarella na każdej połowie cukinii. Przesuń stojak piekarnik w ciągu 6 cali od źródła ciepła brojlerów piekarnika, włączyć brojlerów, i smażyć cukinię, aż ser mozzarella jest rumiane i bulgotanie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniona MozzarellaRozdrobniona Mozzarella
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn