Łatwe marynowane warzywa mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,66 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 278 kalorii. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, kalafior, musztardę mieloną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 73%. Spróbuj Łatwe Marynowane Warzywa, Marynowane Warzywa, oraz Marynowane Warzywa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Włóż brokuły i kalafiory do wrzącej wody na minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Omega 3 Lub Mleko W Puszce
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Odcedzić i opłukać różyczki.
4
Połącz brokuły, kalafior,paprykę, ogórek, marchewkę i włoski sos sałatkowy w średniej wielkości misce do mieszania. Przykryć miskę i przechowywać w lodówce warzywa na godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Doprawionej Bułki Tartej, Podzielone
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Całe Dojrzałe Oliwki
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą