Łatwe Marynowane Jajka

Łatwe Marynowane Jajka
Łatwe marynowane jajka mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 74 kalorie. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 35 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka jaj, marynowane buraki, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co jest raczej złe. Spróbuj Łaskotane różowe marynowane jajka lub ładne w różowych marynowanych jajkach, Jajka Marynowane, oraz Jajka Marynowane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić jajko w rondlu i przykryć zimną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia i natychmiast usunąć z ognia. Przykryć i odstawić jajka w gorącej wodzie na 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Wyjąć z gorącej wody i schłodzić pod zimną bieżącą wodą. Gdy jajka ostygną na chwilę, tocz je tam i z powrotem na blacie, aby zmiażdżyć skorupki, a następnie wróć do zimnej wody na godzinę. Będą wtedy bardzo łatwo obrać.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3
Obrane jajka umieść w dużej misce lub dużym, szerokim słoiku z pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Zalać marynowanymi burakami i sokiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Buraki MarynowaneBuraki Marynowane
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
5
Dodaj cebulę, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
6
Pozostaw je w lodówce na co najmniej 24 godziny-najlepiej 2 dni, jeśli możesz czekać tak długo. Obracaj słoik lub mieszaj raz lub dwa razy, aby mieć pewność, że jajka są równomiernie zabarwione. Jajka pokroić na pół i ułożyć na tacy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
TrudnośćNormalny
Gotowe W12 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn