Łatwe Marynowane Jajka
Łatwe marynowane jajka mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 74 kalorie. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 35 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka jaj, marynowane buraki, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co jest raczej złe. Spróbuj Łaskotane różowe marynowane jajka lub ładne w różowych marynowanych jajkach, Jajka Marynowane, oraz Jajka Marynowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić jajko w rondlu i przykryć zimną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia i natychmiast usunąć z ognia. Przykryć i odstawić jajka w gorącej wodzie na 10 do 12 minut.
Wyjąć z gorącej wody i schłodzić pod zimną bieżącą wodą. Gdy jajka ostygną na chwilę, tocz je tam i z powrotem na blacie, aby zmiażdżyć skorupki, a następnie wróć do zimnej wody na godzinę. Będą wtedy bardzo łatwo obrać.
Obrane jajka umieść w dużej misce lub dużym, szerokim słoiku z pokrywką.
Zalać marynowanymi burakami i sokiem.
Dodaj cebulę, jeśli używasz.
Pozostaw je w lodówce na co najmniej 24 godziny-najlepiej 2 dni, jeśli możesz czekać tak długo. Obracaj słoik lub mieszaj raz lub dwa razy, aby mieć pewność, że jajka są równomiernie zabarwione. Jajka pokroić na pół i ułożyć na tacy do podania.