Łatwe Marynowane Buraki
Łatwe marynowane buraki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 20 i kosztuje 43 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 142 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka buraków, octu, przypraw do marynowania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Star Anyż Imbir Marynowane Buraki {+Kimchi Marynowane Buraki}, Łatwe Marynowane Buraki, oraz Łatwe Marynowane Buraki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przyprawy marynowane umieścić w woreczku z gazą. W dużym rondlu połącz ocet, cukier, cynamon, sól i torbę z przyprawami; doprowadzić do wrzenia.
Buraki odsączyć, rezerwując 3/4 szklanki soku. Buraki wymieszać i zarezerwowany sok do rondla.
Wlać do 1-1 / 2-qt. szklany pojemnik. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Przed podaniem wyjąć torebkę z przyprawami.