Łatwe Marynowane Buraki
Łatwe marynowane buraki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 104 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje 78 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, cukier, ziarna pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Star Anyż Imbir Marynowane Buraki {+Kimchi Marynowane Buraki}, Łatwe Marynowane Buraki, oraz Łatwe Marynowane Buraki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pozostaw korzeń i 1-calową łodygę na burakach; szoruj pędzlem.
Umieścić w średnim rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 45 minut lub do miękkości.
Odcedzić i spłukać zimną wodą; odcedzić. Lekko schłodzić. Odciąć korzenie buraka; zetrzeć Skórki. Buraki cienko pokroić; umieścić w dużej misce.
Ocet i cukier połączyć w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; gotować 5 minut.
Wyjąć z ognia; wymieszać z solą, pieprzem i liśćmi laurowymi.
Wlać mieszaninę octu na buraki; przykryć i schłodzić. Odrzuć liście laurowe.