Łatwe Ciasto Cytrynowe
Łatwe ciasto cytrynowe może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Jedna porcja zawiera 209 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 16. Za 43 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką budyń o smaku cytrynowym jell-O®, mieszankę ciasta cytrynowego, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 50 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co nie jest takie wspaniałe. Łatwe Ciasto Cytrynowe, Łatwe Ciasto Cytrynowe, oraz Łatwe Ciasto Cytrynowe są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Przygotuj mieszankę ciasta zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, używając dwóch natłuszczonych 9 cali. okrągłe formy do pieczenia. Ochłodzić całkowicie.
W dużej misce ubij mleko i mieszanki budyniowe przez 2 minuty.
Odstaw na 2 minuty lub do miękkości.
Rozłóż równomiernie między warstwami ciasta i ułóż na talerzu do serwowania. Frost top i boki ciasta z bitą polewą.
Podawaj natychmiast lub przykryj i wstaw do lodówki, aż będzie gotowy do podania. Przechowuj resztki w lodówce.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Ciasto w menu? Spróbuj połączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.