Łatwe Ciasto Brzoskwiniowe

Łatwe Ciasto Brzoskwiniowe
Łatwe ciasto brzoskwiniowe wymaga około 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.97 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 507 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka brzoskwiń, bitą polewą, glazurą brzoskwiniową i garścią innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 29%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Staromodne Ciasto Brzoskwiniowe, Łatwe Domowe Nadzienie Na Szarlotkę, oraz Easy Low Carb Pumpkin Cheesecake Pie.

Instrukcje

1
Połącz brzoskwinie i glazurę w misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
2
Odstawić na kilka minut.
3
Połączyć cukier z serem śmietankowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CukierCukier
4
Wymieszać z mikserem elektrycznym na dużej prędkości przez jedną minutę. Stopniowo dodawać w nondairy bitą polewę, i mieszać na średniej prędkości, aż do uzyskania gładkiej konsystencji. Słaba mieszanka do pie shell.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
5
Na wierzch wlać mieszankę brzoskwiniową. Przykryć i schłodzić przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn