Łatwe Babeczki Z Ajerkoniakiem
Przepis łatwe babeczki Ajerkoniaku może zaspokoić Amerykański głód w około 55 minut. Ten przepis służy 24. Ten deser ma 157 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, mąkę, gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 11%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Czekoladowe babeczki z ajerkoniakiem z lukrem z serem ażurowym, Babeczki ajerkoniakowe z karmelowym kremem Ajerkoniakowym, oraz Babeczki Z Ajerkoniakiem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj 24 muffinki lub linkę papierowymi wkładkami do muffinek.
Wymieszać żółte ciasto wymieszać, 1 1/2 szklanki ajerkoniaku, jajka, 1/4 szklanki roztopionego masła i gałki muszkatołowej razem w misce, aż ciasto będzie gładkie.
Wlać ciasto babeczkowe do przygotowanych kubków muffin, aby wypełnić około 2/3 pełne.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż uzyska złoty kolor, a blaty lekko sprężyny po naciśnięciu, 12 do 14 minut.
Przenieś babeczki do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygły.
Wymieszać 1 szklankę ajerkoniaku i mąki razem w rondlu na średnim ogniu, aż mieszanina zgęstnieje, 5 do 7 minut.
Zdjąć z ognia i całkowicie ostudzić.
Ubij masło, skracanie i cukier razem w misce z mieszanką elektryczną, aż będzie lekkie i puszyste, 2 do 3 minut. Powoli ubijaj w schłodzonej mieszance ajerkoniaku i ubijaj do uzyskania pożądanej konsystencji lukru.
Lukier rozprowadzić na schłodzonych babeczkach.