Łatwa Zupa Warzywno-Wołowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj łatwej zupy warzywno-Wołowej. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 291 kalorii, 18g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, czosnek, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Łatwa Warzywna Zupa Wołowa, Easy Crock Pot Vegetable Zupa Wołowa, oraz Seria Zupy Wołowej-Część 3: Obfita Zupa Warzywna Wołowa.
Instrukcje
W małej misce, wymieszać wszystkie składniki mieszanki przypraw.
W 5-quart holenderski piekarnik, gotować wołowinę i przyprawy blend na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest dokładnie gotowane; odcedzić.
Pozostałe składniki wymieszać z wołowiną w holenderskim piekarniku.
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu; zmniejszyć ciepło. Przykryć; dusić 20 minut, mieszając od czasu do czasu, aż gorące. Zupa z kadzi na 6 miseczek.