Łatwa zupa kalafiorowa ze świeżym imbirem
Łatwa zupa kalafiorowa ze świeżym imbirem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 2 porcjami. To danie główne ma 256 kalorii, 15g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać kalafior, cebula, sól morska, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 70%. Spróbuj Kremowa Zupa Z Kalafiora, Curry zupa Kalafiorowo-imbirowa, oraz Schłodzona Zupa Kalafiorowo-Marchewkowa Z Imbirem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę, aż pachnące, 1 minutę.
Dodać kalafior i przykryć. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż lekko miękki, 10 protokół.
Dodać bulion z kurczaka, imbir i sól; doprawić czarnym pieprzem. Doprowadzić do wrzenia, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż kalafior będzie miękki, 30 protokół. Lekko schłodzić.
Wlać zupę do blendera nie więcej niż do połowy pełnego. Przykryj i przytrzymaj pokrywę; pulsuj kilka razy przed wyjściem, aby zmiksować. Puree partiami do uzyskania gładkości. Powrót do garnka i ogrzać na małym ogniu.