Łatwa Wędzona Kiełbasa I Zupa Z Białej Fasoli

Łatwa Wędzona Kiełbasa I Zupa Z Białej Fasoli
Need a danie główne bezglutenowe? Łatwa wędzona kiełbasa & zupa z białej fasoli może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 480 kalorii, 26g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2383 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz wyjątkową fasolę Północną bush ' s®, paprykę, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Kiełbasa wędzona, szpinak i zupa z białej fasoli, Kiełbasa wędzona, biała fasola i makaron szpinakowy z prażonymi orzeszkami piniowymi, oraz Zupa z wędzonego plamiaka i białej fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać 1 łyżkę oleju w rondlu 4-quart lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Dodać medaliony kiełbasy i gotować, obracając od czasu do czasu, aż rumiane i gotowane przez, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
3
Kiełbasę przełożyć na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
4
Podgrzać pozostały olej w tej samej patelni. Gotować marchew, czosnek, oregano, czarny pieprz i gałązki tymianku około 5 minut; często mieszać. Powrót kiełbasę (i wszelkie soki) na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać fasolę i bulion i gotować na średnim ogniu, miażdżąc kilka fasoli z tyłu łyżki do zagęszczania sosu, aż lekko zgęstnieje, 8-10 minut. Doprawić solą i wędzoną papryką. Przykryć i dusić 30 minut na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Dodać szpinak i gotować tylko do zwiędnięcia, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
7
Podawać posypane serem, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia53
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn