Łatwa ryba śródziemnomorska może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis służy 4 i kosztuje 6,83 zł / porcja. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 355 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz kapary, pomidory, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest dobre. Spróbuj Łatwa lekko smażona ryba-tymianek i przyprawy-śródziemnomorska, Ryby Śródziemnomorskie, oraz Gulasz Rybny Śródziemnomorski dla podobnych receptur.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.