Łatwa Pizza z ziemniakami, cebulą i rozmarynem (wegańska)

Łatwa Pizza z ziemniakami, cebulą i rozmarynem (wegańska)
Przepis Easy Pan Pizza z ziemniakami, cebulą i rozmarynem (Wegańskie) jest gotowy w około 24 godziny i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe, całe 30, i wegańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 317 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 71 centów za porcję. 450 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, złote ziemniaki yukon, liście rozmarynu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Pizza ze słodkich ziemniaków z cebulą i rozmarynem, Pizza z kapusty ziemniaczanej z rozmarynem i czerwoną cebulą, oraz Łatwa Pizza Pan z cukinią, czerwona cebula, i pistacje (Wegańskie) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ciasto podzielić na dwie równe kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
2
Wlać 2 łyżki oleju na dnie każdego z dwóch 10-calowych patelni żeliwnych lub okrągłych patelni do ciast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Umieść 1 kulkę ciasta na każdej patelni i obróć, aby równomiernie pokryć olejem. Używając płaskiej dłoni, naciśnij ciasto wokół patelni, lekko ją spłaszczając i rozprowadzając olej po całym dnie i krawędziach patelni. Przykryć szczelnie folią i pozostawić ciasto w temperaturze pokojowej przez dwie godziny. Po pierwszej godzinie wyreguluj stojak piekarnika do dolnej pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 288°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Podczas gdy ciasto rośnie, zrobić puree ziemniaczane. Obrać i pokroić w kostkę 1 ziemniaka i przykryć osoloną wodą w średnim rondlu. Gotować do miękkości, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Drenaż i naciśnij ziemniaki przez ricer, wracając do teraz-pustego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Dodać dwie łyżki oliwy z oliwek extra-virgin, doprawić solą i pieprzem, i złożyć drewnianą łyżką do włączenia. Odstawić puree ziemniaczane na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
7
W międzyczasie pokroić pozostałe dwa ziemniaki w plasterki o grubości 1/8 cala, w razie potrzeby za pomocą noża w stylu mandoliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MandolinaMandolina
8
Przenieść plastry do dużej miski wypełnionej wodą. Gdy wszystkie ziemniaki są pokrojone, odcedzić i opłukać, a następnie ostrożnie osuszyć plastry w przędzarce do sałatek lub ręcznikami papierowymi. Powrót do miski, dodać cebulę, pozostałe 2 łyżki oliwy oliwa z oliwek i rozmaryn, i doprawić solą i pieprzem. Wrzucić do herbu i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Salad SpinnerSalad Spinner
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Po wyrośnięciu ciasta przez dwie godziny, ciasto powinno głównie wypełniać patelnię aż do krawędzi. Użyj opuszkami palców, aby nacisnąć go wokół, aż wypełni się w każdym rogu, popping wszelkie duże pęcherzyki, które pojawiają się. Podnieś jedną krawędź ciasta, aby umożliwić wydostanie się pęcherzyków powietrza pod spodem i powtórz, poruszając się wokół ciasta, aż nie będzie pęcherzyków powietrza pod spodem, a ciasto będzie równomiernie rozłożone wokół patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Warstw plastry ziemniaków na wierzchu pizzy, pozwalając niektóre kawałki cebuli trzymać się ich i gongling je zrobić ładny wzór.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
11
Dodać pozostałe plastry cebuli, rozmaryn i olej do góry pizzy. Użyj małej łyżki, aby dodać puree ziemniaczane do góry pizzy w 1-calowych dollops.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
12
Piec, aż ziemniaki są rumiane na brzegach, puree są chrupiące i rumiane, a dno pizzy jest chrupiące złoty brąz, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Wyjąć z piekarnika i podawać natychmiast.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W24 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia53
Magazyn