Łatwa pizza z kiełbasą
Easy Sausage Pizza może być właśnie tym śródziemnomorskim przepisem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 osobom. To danie główne ma 522 kalorie, 23 g białka i 36 g tłuszczu na porcję. Za 1,88 USD za porcję ten przepis pokrywa 14% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga papryki, częściowo upieczonego ciasta na pizzę, sosu do pizzy i sera mozzarella. 120 osób było zadowolonych, że wypróbowało ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 46% wyniku, co oznacza, że jest solidny. Podobne przepisy obejmują Easy Sausage Pita Pizza, Easy White Pizza z kiełbasą i Easy Sausage Pizza Bake.
Instrukcje
Na czystej powierzchni pokrój kiełbasę na kawałki wielkości monety; odłożyć na bok.
Połóż ciasto na blasze do pizzy.
Sos równomiernie rozsmarować na cieście.
Posypać 1 szklanką sera. Na pizzy ułożyć kiełbasę.
Posyp zielonym pieprzem i pozostałym serem.
Piec zgodnie z instrukcją na opakowaniu lub do momentu, aż kiełbasa będzie upieczona, a skórka i ser lekko się zarumienią.
Polecane wino: Sangiovese, Shiraz, Wino Barbera
Sangiovese, Shiraz i Barbera Wine to świetny wybór na pizzę. Najlepsze wino do pizzy zależy od dodatków! Pizza z czerwonym sosem będzie wymagać czerwonego wina z pewną kwasowością, np. barberan lub sangiovese. Dodaj pepperoni lub kiełbasę i możesz wybrać odważniejszy syrah. Kremowa sherry NV Johnson Estate z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![Kremowe sherry NV Johnson Estate]()
Kremowe sherry NV Johnson Estate
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste, trwałe wykończenie. Teraz jest dobrze, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć”. Ulubiony napój przedposiłkowy. Rozważ ją z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po obiedzie z deserem, szczególnie czekoladami i deserami na bazie owoców. Wspaniała także na zimne popołudnia, podawana z biscotti do maczania w „włoskim stylu”. "