Łatwa Pizza Pan z cukinią, czerwona cebula, i pistacje (Wegańskie)
Łatwa Pizza Pan z cukinią, czerwona cebula, i pistacje (wegańskie) może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 185 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 225 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać latem squash, cukinia, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Łatwa Pizza z ziemniakami, cebulą i rozmarynem (wegańska), Balsamiczny Brussel Sprout, Pearl Onion Vegan Pizza, oraz Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą.
Instrukcje
Ciasto podzielić na dwie równe kulki.
Wlać 2 łyżki oleju na dnie każdego z dwóch 10-calowych patelni żeliwnych lub okrągłych patelni do ciast.
Umieść 1 kulkę ciasta na każdej patelni i obróć, aby równomiernie pokryć olejem. Używając płaskiej dłoni, naciśnij ciasto wokół patelni, lekko ją spłaszczając i rozprowadzając olej po całym dnie i krawędziach patelni. Przykryć szczelnie folią i pozostawić ciasto w temperaturze pokojowej przez dwie godziny. Po pierwszej godzinie wyreguluj stojak piekarnika do dolnej pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 288°.
Po dwóch godzinach ciasto powinno być najczęściej nadziewane na patelnię aż do krawędzi. Użyj opuszkami palców, aby nacisnąć go wokół, aż wypełni się w każdym rogu, popping wszelkie duże pęcherzyki, które pojawiają się. Podnieś jedną krawędź ciasta, aby umożliwić wydostanie się pęcherzyków powietrza pod spodem i powtórz, poruszając się wokół ciasta, aż nie będzie pęcherzyków powietrza pod spodem, a ciasto będzie równomiernie rozłożone wokół patelni.
Wrzucić cukinię, Kabaczek, czerwoną cebulę i liście tymianku z pozostałymi 2 łyżkami oleju. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Shingle kawałki cukinii i squasha na szczytach pizzy, naprzemiennie, aby utworzyć wzór.
Rozłóż plastry cebuli nawet na wierzchu, a następnie dodaj pozostały w misce tymianek lub oliwę z oliwek.
Przenieś pizze do piekarnika iz powrotem, aż dobrze rumiane na górze i na dole pizzy są złociste i chrupiące, gdy zajrzysz pod nimi cienką metalową szpatułką. W razie potrzeby pizze w żeliwnych patelniach można dalej rumiać bezpośrednio na płycie kuchennej.
Posypać pizzę pistacjami i podawać natychmiast.