Łatwa Pieczeń Wieprzowa Z Żurawiną

Łatwa Pieczeń Wieprzowa Z Żurawiną
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre,więc spróbuj łatwej pieczonej wieprzowiny z żurawiną. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis serwuje 16 i kosztuje $1.4 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 26g białka, 5G tłuszczu i w sumie 206 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką wodę, sól, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Pieczeń Wieprzowa Glazurowana Żurawiną, Pikantna Pieczeń Wieprzowa Z Żurawiną, oraz Świąteczna Pieczeń Wieprzowa Z Żurawiną.

Instrukcje

1
W małym rondelku połącz sos żurawinowy, sok jabłkowy, sos barbecue i sól. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Usunięto Z Obudowy OgniwaUsunięto Z Obudowy Ogniwa
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę, aż będą gładkie; wymieszać z mieszanką żurawinową. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia. Odstawić 1 szklankę sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Umieść pieczeń na płytkiej brytfannie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
4
Piec bez przykrycia w 350° przez 1 godzinę. Nałóż jedną trzecią pozostałej glazury na wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Piec 20-30 minut dłużej lub do momentu, gdy termometr wskaże 145°, fastrygując dwukrotnie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Odstaw na 10 minut przed pokrojeniem.
7
Podawać z zarezerwowanym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia19
Magazyn