Łatwa Pieczeń Wieprzowa Z Żurawiną
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre,więc spróbuj łatwej pieczonej wieprzowiny z żurawiną. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis serwuje 16 i kosztuje $1.4 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 26g białka, 5G tłuszczu i w sumie 206 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką wodę, sól, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Pieczeń Wieprzowa Glazurowana Żurawiną, Pikantna Pieczeń Wieprzowa Z Żurawiną, oraz Świąteczna Pieczeń Wieprzowa Z Żurawiną.
Instrukcje
W małym rondelku połącz sos żurawinowy, sok jabłkowy, sos barbecue i sól. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 10 minut.
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę, aż będą gładkie; wymieszać z mieszanką żurawinową. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia. Odstawić 1 szklankę sosu.
Umieść pieczeń na płytkiej brytfannie.
Piec bez przykrycia w 350° przez 1 godzinę. Nałóż jedną trzecią pozostałej glazury na wieprzowinę.
Piec 20-30 minut dłużej lub do momentu, gdy termometr wskaże 145°, fastrygując dwukrotnie.
Odstaw na 10 minut przed pokrojeniem.
Podawać z zarezerwowanym sosem.