Łatwa Patelnia Jambalaya
Przepis łatwy patelnia Jambalayan jest gotowy w około 35 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kreolskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 356 kalorii, 13g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jeśli masz mieszankę fasoli i ryżu, wodę, pomidory śliwkowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 18 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest dobre. Spróbuj Łatwa Patelnia Jambalaya, Easy One-Pot Jambalaya, oraz Big Easy Jambalaya dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj paprykę i cebulę stir-fry; gotować i mieszać 2 protokół lub do crisp-tender.
Dodać mieszankę kukurydzy, fasoli i ryżu oraz ilość wody zgodnie z zaleceniami na opakowaniu mieszanki. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; przykryć i dusić 10 do 15 minut, mieszając od czasu do czasu.
Dodać mięso obiadowe i pomidory; delikatnie wymieszać. Gotować 3 do 5 minut lub aż ryż będzie miękki, mieszając od czasu do czasu. W razie potrzeby udekoruj posiekaną świeżą natką pietruszki.