Łatwa miska Tiramisu może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 261 kalorii. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka serek philadelphia, maliny, cool whip bita polewa, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Miska Tiramisu: podawaj po swojemu, Jedna Miska Tiramisu Z " Paris Pastry Club, oraz Łatwe Tiramisu dla dwojga dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Beat serek w dużej misce z mikserem, aż kremowy. Ubij w mleku, a następnie wymieszaj suchy budyń. Delikatnie wymieszać w 2 szklanki zimnego Bata.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Linia 2-1 / 2-qt. miska z 24 wafelkami; skropić 1/4 filiżanki kawy. Top z połową każdej mieszanki budyniu i czekolady. Powtórz wszystkie warstwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Prostokątne Ciasteczka Waflowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Na wierzch z pozostałym chłodnym batem i malinami. Przechowywać w lodówce 2 godziny.
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.