Łatwa Meksykańska Gorąca Czekolada
Łatwa meksykańska gorąca czekolada może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na napoje. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 132 kalorie. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz natychmiastową mieszankę czekolady, syrop czekoladowy, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Łatwy Meksykański Suflet Czekoladowy, Łatwe Meksykańskie Czerwone Ciasto Czekoladowe Guajillo Chile, oraz Szybka i łatwa bezmleczna meksykańska gorąca czekolada.
Instrukcje
W dużym kubku, wymieszać gorącą mieszankę czekolady, syrop czekoladowy, cynamon i chili w proszku.
Dodać wrzącą wodę i wymieszać.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Stoltz Organic Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Stoltz Organic Pinot Noir
Ten Pinot dobrze prezentuje się z głębokim bogatym kolorem i kwiatowym aromatem dla organicznego wąwozu Columbia Pinot noir. Wszystko jest po to, aby to wino powitało lata starzenia się lub było pijane na miejscu.