Łatwa Marynowana Polędwica Wieprzowa
Łatwa marynowana Polędwica wieprzowa to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 1 porcją. To danie główne ma 1923 kalorie, 210g białka, oraz 109G tłuszczu na porcję. Na 11,53 zł / porcja, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól i pieprz, oliwę z oliwek, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 83%. Podobne przepisy to Polędwiczki Wieprzowe Marynowane, Polędwiczki wieprzowe marynowane z grilla, oraz Polędwiczki Wieprzowe Marynowane.
Instrukcje
W misce wymieszać oliwę z oliwek, sos sojowy, czosnek, musztardę, sól i pieprz.
Schab umieścić w dużej plastikowej torebce i zalać marynatą. Marynować w lodówce co najmniej 1 godzinę przed gotowaniem.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Polędwicę wieprzową przełożyć do naczynia do pieczenia; polać wieprzowiną marynatą.
Gotować w nagrzanym piekarniku, aż wieprzowina nie będzie już różowa w środku, 45 do 60 minut. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytać 145 Stopni F (63 Stopni C).