Łatwa Lasagna Wołowa

Łatwa Lasagna Wołowa
Przepis łatwy Lasagna wołowa może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w przybliżeniu 15 minut. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 516 kalorii, 33g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, ser ricotta, parmezan i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Łatwa Lasagna Wołowa, Easy Beef & Ricotta Lasagna, oraz Łatwa lasagne mięsna z wołowiną i wieprzowiną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać mieloną wołowinę i sos do makaronu. Wymieszaj ser ricotta i parmezan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Przez CiastoPrzez Ciasto
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
2
Rozprowadzić jedną trzecią sosu mięsnego w lekko natłuszczonym naczyniu do pieczenia 11-x 7-calowym; warstwa z makaronem 3 lasagne i po połowie każdego z mieszanki sera ricotta i rozdrobnionego sera mozzarella. Powtórz procedurę raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniona MozzarellaRozdrobniona Mozzarella
Makaron LasagneMakaron Lasagne
Przez CiastoPrzez Ciasto
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Pozostałą 1/3 sosu mięsnego rozłożyć na ser mozzarella.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4
Piec, przykryty, w temperaturze 375 przez 1 godzinę; odkryć i piec 15 minut więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
5
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
6
Uwaga: do celów testowych użyliśmy sosu do makaronu Classico Fire Roasted Tomato & Garlic oraz Lasagne gotowej do pieczenia w piekarniku Barilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
7
Łatwe lasagne indyka: zastąpić 3 filiżanki gotowanego mielonego indyka na 3 filiżanki gotowanej chudej mielonej wołowiny i postępować zgodnie z zaleceniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chuda Mielona WołowinaChuda Mielona Wołowina
Indyk MielonyIndyk Mielony
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
8
Zamrożenie ramki: jeśli używasz mrożonych gotowanych składników, dodaj 15 minut do czasu pieczenia. Jeśli przepis jest pokryty podczas pierwszej części pieczenia, dodasz 15 minut do czasu pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione z 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn