Złote naleśniki z Pecorino i Prosciutto

Złote naleśniki z Pecorino i Prosciutto
Złote naleśniki z Pecorino i Prosciutto mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 243 kalorie, 10g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś jajko, niebieloną mąkę uniwersalną, ser Pecorino romano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Naleśniki z ricottą z prażonymi złotymi pysznymi jabłkami i pieczoną Prosciutto, Gruszka, Pecorino i Prosciutto Panini, oraz Strozzapretti Z Pecorino, Prosciutto I Czymś Zielonym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę i sól przesiać do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj jajko, a następnie stopniowo ubijaj w 1 1/2 szklanki wody (ciasto będzie cienkie).
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Wlać ciasto przez sitko ustawione na miarce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
SitoSito
4
Ciepło 12-calowy nonstick patelni na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj 1 łyżeczka oleju do patelni; pędzel na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Wlać 1/3 ciasto puchar, natychmiast przechylając patelnię, aby umożliwić ciasto do rozłożenia na dnie (jeśli ciasto nie rozprzestrzenia się łatwo, cienkie z większą ilością wody przez łyżeczki do herbaty). Gotować, aż naleśnik będzie lekko złoty na dnie, o 2 protokół. Obróć naleśnik i gotuj, aż dno będzie jasnoszare, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Transfer na ręczniki papierowe. Powtórz z pozostałym cieście, dodając 1 łyżeczkę oleju do patelni dla każdego naleśnika i układając naleśniki między ręcznikami papierowymi. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Owinąć warstwowo ręcznikami papierowymi w folię i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
8
Rozgrzać opakowanie foliowe w piekarniku 149° przez około 15 minut.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
9
Posypać 2 łyżki sera na każdym naleśniku. Na wierzchu 4 pół plasterki prosciutto.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
SerSer
10
Posypać pieprzem. Fold naleśniki na pół, a następnie na pół ponownie, tworząc Trójkąty.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
11
Przenieś na talerze.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn