Złote Babeczki Karmelowe
Przepis Golden Caramel Cupcakes może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 1 godzina i 32 minuty. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 195 kalorii, 2G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 19 fanów. Mieszanka dulce de leche, ciężka śmietana, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 10%. Spróbuj Czekoladowo-Złote babeczki z karmelem i precelkami, Złote Babeczki, oraz Złote Babeczki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 2 (12-cup) puszki muffin ze złotą folią Cupcake liners.
W dużej misce do mieszania, połączyć ciasto mix, masło, mleko, i jajka. Za pomocą miksera ręcznego ubijaj na średniej prędkości przez 2 minuty, skrobając boki miski, aby upewnić się, że ciasto jest dobrze włączone. W małej misce wymieszać 1/2 puszki dulce de leche z 1 szklanką ciasta i odstawić.
Używając miarki do lodów, napełnij puszki muffinów do połowy góry cieście. Łyżka łyżki mieszanki dulce de leche do każdej wkładki do babeczek i nożem do masła zawirować go do ciasta.
Piec, aż szczyty są złotobrązowe, a wykałaczka włożona w centrum wychodzi czysty, o 10 do 12 protokół.
Wyjąć babeczki z piekarnika i ostudzić w puszkach przez 5 minut.
Przenieś babeczki do regału chłodzącego, aby całkowicie ostygły.
Lukier: w zimnej misce do mieszania, ubij zimną śmietanę mikserem ręcznym, aż tuż przed utworzeniem miękkich szczytów.
Dodaj dulce de leche i beat aż dobrze włączone i miękkie szczyty tworzą. Każdą babeczkę zamrozić lukrem karmelowym i posypać złotymi drażetkami. Ułóż babeczki na tacy i służyć.