Złota zupa brzoskwiniowa z krewetkami i krabami Seviche

Złota zupa brzoskwiniowa z krewetkami i krabami Seviche
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur zupy, więc dać złoty zupa brzoskwiniowa z krewetek i Krab Seviche spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 137 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 2,27 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cebulę, cebulę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Seviche de Camarones con Mango y Habanero (Krewetka Seviche z Mango i Habanero), Shrimp Seviche, oraz Wędzone krewetki i awokado Seviche.

Instrukcje

1
Aby przygotować seviche, połączyć krewetki i 1 sok Puchar W średniej misce; chill 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodać kraba; wrzucić delikatnie połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
3
Dokładnie spuścić; powrót krewetki i kraba do miski. Wymieszać 3 łyżki cebuli i 4 składniki (przez 1/4 łyżeczki soli). Schłodzić co najmniej 30 minut lub do 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
KrabKrab
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Aby przygotować zupę, połącz brzoskwinie, 1/3 szklanki soku i 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
5
Połowę mieszanki brzoskwini umieścić w blenderze; proces do uzyskania gładkiej masy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Wlać puree mieszanki brzoskwini do dużej miski. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną brzoskwini. Wymieszać 1/4 szklanki cebuli i kolejne 4 składniki (przez 1 łyżkę jalapeo). Przykryć i schłodzić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Ułóż 1/4 filiżanki seviche w każdym z 8 małych płytkich miseczek; Chochla około 1/2 filiżanki zupy wokół seviche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
8
Posypać równomiernie solą morską; w razie potrzeby udekorować gałązkami kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn