Złota i Karmazynowa Sałatka z buraków z pomarańczami, koprem włoskim i fetą
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Złota i Karmazynowa Sałatka z buraków z pomarańczami, koprem włoskim i fetą może być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 324 kalorie, 9g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,63 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, złote buraki, cebula kopru włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci to Epikurious. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 66%. Podobne przepisy to Złota I Karmazynowa Sałatka Z Buraków Z Pomarańczami, Koprem Włoskim I Fetą, Złota I Karmazynowa Sałatka Z Buraków Z Pomarańczami, Koprem Włoskim I Fetą, oraz Mieszana Sałatka Z Buraków Z Krewnymi Pomarańczami, Ogolonym Koprem Włoskim I Ch.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Umieścić wszystkie buraki w metalowej patelni o wymiarach 9x9x2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Skropić 3 łyżki oleju, posypać solą i pieprzem i wymieszać. Przykryj patelnię folią i piecz buraki do miękkości, około 1 1/2 godziny. Odkryć i całkowicie schłodzić. Buraki obrać, pokroić w kostkę 1/2 cala i umieścić w dużej misce, każdy kolor po przeciwnej stronie; posypać solą i pieprzem. Do ahead można wykonać 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Wszystkie pomarańcze obrać ze skórki i skórki. Praca nad średniej miski złapać sok pomarańczowy, przeciąć między membranami, uwalniając segmenty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
3 Paluszki Precelkowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Dodaj 1 szklanka segmenty pomarańczowy, koper, mięta, pietruszka, orzechy laskowe, i szalotka do miski z buraków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowe Cukierki
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Przenieść 2 łyżeczki soku pomarańczowego do małej miski; ubić w occie i pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek. Przyprawiamy sos do smaku solą i białym pieprzem. Wymieszać z mieszaniną buraków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Sałatka na dużym talerzu.
8
Odcedzić pozostałe segmenty pomarańczowe; ułożyć na sałatce.