Złota i Karmazynowa Sałatka z buraków z pomarańczami, koprem włoskim i fetą

Złota i Karmazynowa Sałatka z buraków z pomarańczami, koprem włoskim i fetą
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Złota i Karmazynowa Sałatka z buraków z pomarańczami, koprem włoskim i fetą może być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 324 kalorie, 9g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,63 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, złote buraki, cebula kopru włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci to Epikurious. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 66%. Podobne przepisy to Złota I Karmazynowa Sałatka Z Buraków Z Pomarańczami, Koprem Włoskim I Fetą, Złota I Karmazynowa Sałatka Z Buraków Z Pomarańczami, Koprem Włoskim I Fetą, oraz Mieszana Sałatka Z Buraków Z Krewnymi Pomarańczami, Ogolonym Koprem Włoskim I Ch.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Umieścić wszystkie buraki w metalowej patelni o wymiarach 9x9x2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Skropić 3 łyżki oleju, posypać solą i pieprzem i wymieszać. Przykryj patelnię folią i piecz buraki do miękkości, około 1 1/2 godziny. Odkryć i całkowicie schłodzić. Buraki obrać, pokroić w kostkę 1/2 cala i umieścić w dużej misce, każdy kolor po przeciwnej stronie; posypać solą i pieprzem. Do ahead można wykonać 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Wszystkie pomarańcze obrać ze skórki i skórki. Praca nad średniej miski złapać sok pomarańczowy, przeciąć między membranami, uwalniając segmenty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodaj 1 szklanka segmenty pomarańczowy, koper, mięta, pietruszka, orzechy laskowe, i szalotka do miski z buraków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Przenieść 2 łyżeczki soku pomarańczowego do małej miski; ubić w occie i pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek. Przyprawiamy sos do smaku solą i białym pieprzem. Wymieszać z mieszaniną buraków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Sałatka na dużym talerzu.
8
Odcedzić pozostałe segmenty pomarańczowe; ułożyć na sałatce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
9
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia44
Magazyn