Zwęglona kukurydza, rzodkiewka, Jicama i sałatka z zielonej fasoli z sosem limonkowym
Zwęglona kukurydza, rzodkiewka, Jicama i sałatka z zielonej fasoli z sosem limonkowym to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 327 smakoszy i kucharzy. Mieszanka jicama żarówki, kłosy kukurydzy, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Surowa Sałatka z kukurydzy i rzodkiewki z pikantnym sosem limonkowym, Sałatka z Mango, Jicamana i rzodkiewki z sosem orzechowym, oraz Sałatka z fasoli i pomidorów z sosem limonkowo-sezamowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz sok z limonki, skórkę z limonki i miód w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Ubijając stale, powoli skropić oliwą z oliwek. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
4
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni nieprzywierającej lub żeliwnej na dużym ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać kukurydzę, wstrząsnąć raz do dystrybucji, i gotować bez ruchu, aż ciemno zwęglone z pierwszej strony, o 3 protokół. Wrzuć i odwróć kukurydzę i powtarzaj, aż kukurydza pokryje się ciemnymi plamami, w sumie około 8 minut.