Zwiędłe Jesienne warzywa z miodem musztarda Vinaigrette
Zwiędłe Jesienne zielenie z miodowo-musztardowym winegretem to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 446 kalorii. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz azjatyckie gruszki, świeży szpinak, ocet szampański i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z musztardy z sosem żurawinowym, Jesienne Zielenie Z Winegretem Z Cydru, oraz Sałatka z grillowanych krewetek & Wilted Mizuna musztarda Greens dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Squash obrać: najpierw pokroić na dwa przekroje, zeskrobać nasiona i umieścić squash, płaską stroną w dół, na desce do krojenia. Pracę wokół squasha z ostrym nożem lub obieraczką, upewniając się, aby usunąć warstwę jaśniejszego koloru mięsa pod skórą, jak również skóry. Pokroić w kostkę 1/2 cala, aby uzyskać około 1 szklanki (rezerwy resztki do innego użytku).
Pokrojone w kostkę dynie i gruszki ułożyć na blasze do pieczenia i wymieszać z olejem. Pieczeń aż rumiane, o 20 protokół; odstawić w temperaturze pokojowej.
Zrób poprzeczne rozcięcie na zaokrąglonym końcu każdego kasztana ostrym nożem do parkowania.
Umieść na blasze do pieczenia i piecz przez 15 minut, lub aż cięte sekcje na spodach orzechów zaczną się zwijać. Obrać kasztany tak szybko, jak są one na tyle chłodne, aby obsłużyć, jak będą one obierać najłatwiej, gdy gorące.
Pokroić na ćwiartki i odstawić.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 177°. owiń szalotki w pergaminie, a następnie w folii aluminiowej.
Piec do miękkości i lekko karmelizowany, około 1 godziny. Gdy szalotki są wystarczająco chłodne do obsługi, posiekać grubo i odstawić.
Aby zrobić vinaigrette: w dużej patelni smażyć boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący; przenieść boczek na papierowy talerz wyłożony ręcznikiem i zarezerwować tłuszcz na patelni. Gdy tłuszcz lekko ostygnie, przecedzić przez sitko o drobnych oczkach do miarki z wylewką. w blenderze lub robocie kuchennym połącz musztardę, miód, ocet, tymianek i pieprz i zmiksuj przez 30 sekund. Powoli dodaj rozgrzany tłuszcz z boczku i olej przez nakrętkę blendera lub rurkę zasilającą robota kuchennego, mieszając aż do całkowitego połączenia
Wlać winegret do dużej miski.
Dodaj squash i gruszki, kasztany, szalotka, boczek, komatsuna, tatsoi, i musztarda zieleni do miski i wrzucić z ciepłym vinaigrette.
Przedruk za zgodą Summerland: przepisy na świętowanie z południową gościnnością Anne Stiles Quatrano. © 2013 Anne Quatrano; zdjęcia © 2013 Brian Woodcock. Opublikowane przez Rizzoli International Publications, Inc.