Zwiędłe Jesienne warzywa z miodem musztarda Vinaigrette
Zwiędłe Jesienne zielenie z miodowo-musztardowym winegretem to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 446 kalorii. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz azjatyckie gruszki, świeży szpinak, ocet szampański i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z musztardy z sosem żurawinowym, Jesienne Zielenie Z Winegretem Z Cydru, oraz Sałatka z grillowanych krewetek & Wilted Mizuna musztarda Greens dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Squash obrać: najpierw pokroić na dwa przekroje, zeskrobać nasiona i umieścić squash, płaską stroną w dół, na desce do krojenia. Pracę wokół squasha z ostrym nożem lub obieraczką, upewniając się, aby usunąć warstwę jaśniejszego koloru mięsa pod skórą, jak również skóry. Pokroić w kostkę 1/2 cala, aby uzyskać około 1 szklanki (rezerwy resztki do innego użytku).
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
Nasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Obieraczka
Nóż
3
Pokrojone w kostkę dynie i gruszki ułożyć na blasze do pieczenia i wymieszać z olejem. Pieczeń aż rumiane, o 20 protokół; odstawić w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
Gruszka
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
4
Zrób poprzeczne rozcięcie na zaokrąglonym końcu każdego kasztana ostrym nożem do parkowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNE
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
5
Umieść na blasze do pieczenia i piecz przez 15 minut, lub aż cięte sekcje na spodach orzechów zaczną się zwijać. Obrać kasztany tak szybko, jak są one na tyle chłodne, aby obsłużyć, jak będą one obierać najłatwiej, gdy gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNE
Orzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
6
Pokroić na ćwiartki i odstawić.
7
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 177°. owiń szalotki w pergaminie, a następnie w folii aluminiowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Folia Aluminiowa
Piekarnik
8
Piec do miękkości i lekko karmelizowany, około 1 godziny. Gdy szalotki są wystarczająco chłodne do obsługi, posiekać grubo i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
9
Aby zrobić vinaigrette: w dużej patelni smażyć boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący; przenieść boczek na papierowy talerz wyłożony ręcznikiem i zarezerwować tłuszcz na patelni. Gdy tłuszcz lekko ostygnie, przecedzić przez sitko o drobnych oczkach do miarki z wylewką. w blenderze lub robocie kuchennym połącz musztardę, miód, ocet, tymianek i pieprz i zmiksuj przez 30 sekund. Powoli dodaj rozgrzany tłuszcz z boczku i olej przez nakrętkę blendera lub rurkę zasilającą robota kuchennego, mieszając aż do całkowitego połączenia
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Boczek
Musztarda
Ocet
Pieprz
Miód
Tymianek
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
Miarka
Sito
Ręczniki Papierowe
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Patelnia
10
Wlać winegret do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
11
Dodaj squash i gruszki, kasztany, szalotka, boczek, komatsuna, tatsoi, i musztarda zieleni do miski i wrzucić z ciepłym vinaigrette.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielenina Musztardowa
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół