Zwiędła Sałatka Rukolowo-szpinakowa z sosem jabłkowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać zwiędłe rukola - szpinak Sałatka z sosem jabłkowym spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 239 kalorii. Na 3,12 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pestek dyni, sól i pieprz, orzeszki piniowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Zwiędła Sałatka Z Rukolą, Szpinakiem I Makaronem, Sałatka szpinakowa z ciepłym sosem Feta, oraz Sałatka szpinakowa z kurczakiem i sosem miodowo-musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Wrzucić rukolę i szpinak razem na dużej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z Rożna
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
3
Piec w piekarniku, aż zwiędnie, około 5 minut, delikatnie mieszając w połowie pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
4
Wyjąć z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
5
Podnieść ogień do 350 stopni F i upiec migdały do tosty, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
6
Wyjąć z piekarnika i grubo posiekać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
7
Sok jabłkowy, cydr jabłkowy i jabłka umieścić w blenderze i puree do uzyskania gładkiej konsystencji.