Zwęglona kukurydza Guacamole z frytkami
Zwęglona kukurydza Guacamole z frytkami może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 94 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 282 kalorie, 4G białka, oraz 19g tłuszczu. 24 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz olej roślinny, sól i pieprz, chipsy kukurydziane i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Zwęglona kukurydza Guacamole z wiórkami kukurydzianymi, Domowe chipsy tortilla z guacamole i salsą pomidorową, oraz Zwęglona Kukurydza Guacamole.
Instrukcje
Usunąć zewnętrzną łuskę z kukurydzy i poluzować jedwab bez usuwania. Zanurz w wodzie i umieść bezpośrednio na gorącym grillu na 15 minut.
Usunąć pozostałe łuski i jedwabie i odciąć ziarna kolby.
Połącz wszystkie składniki w misce i doprawić solą i pieprzem.
Podawać ze smażonymi niebieskimi, żółtymi i białymi wiórkami kukurydzianymi.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Adelsheim Pinot Noir (pół butelki) z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Adelsheim Pinot Noir (half-bottle)]()
Adelsheim Pinot Noir (half-bottle)
Dzięki szerokiej gamie pochodzenia i klonów, to wino wyświetla czerwone aromaty kandyzowanej wiśni, granatu i maliny na nosie i podniebieniu. Ponadto można znaleźć lekki dotyk brązowych przypraw, takich jak gałka muszkatołowa, cynamon, all-spice. Wierny naszemu stylowi domowemu, jest elegancko teksturowany z płynnie zintegrowanymi, jedwabistymi, polerowanymi Kannami. Połącz go z łososiem, ahi, cielęciną, wieprzowiną, drobiem (pomyśl o kaczce), beefor obfite przystawki Wegetariańskie.