Zuppa Di Pesce, Cioppino, czyli gulasz rybny

Zuppa Di Pesce, Cioppino, czyli gulasz rybny
Zuppa Di Pesce, Cioppino lub gulasz rybny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 178 kalorii, 21g białka, oraz 3G tłuszczu. Na $3.1 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Mieszanka anchois, bazylia, przegrzebki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Zuppa di pesce alla napoletana (gulasz rybny po neapolitańsku), Zuppa Di Pesce Zupa Rybna, oraz Gulasz Rybny Cioppino.

Instrukcje

1
W garnku dodać 5 szklanki wody i muszle krewetek doprowadzić do wrzenia, a następnie dusić 30 minut.Tymczasem w dużym garnku oleju ciepła dodać cebulę czosnek, anchois, seler, koper włoski, marchew, ziemniaki, & grzyby smażyć aż półprzezroczyste o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj wino i zioła zmniejsz gotowanie wina przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Dodaj jarmuż, pomidory puszki, sos Worcestershire, Skórka z cytryny, szafran, sól i czarny pieprz.Odcedź zapasy z muszli krewetek (Odrzuć muszle) dodając wystarczającą ilość wody, aby uzyskać 4 filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
SzafranSzafran
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
JarmużJarmuż
4
Dodaj do garnka gotowanie 15 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodaj pozostałe składniki gotuj na wolnym ogniu 10-15 minut, aż ryba prawie się rozpadnie.Sprawdź przyprawy dodając więcej soli i pieprzu w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Dekoruj pokruszonymi płatkami pieprzu i świeżą natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mafaldi Fresh Jeśli To MożliweMafaldi Fresh Jeśli To Możliwe
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala

Składniki

4anchois (opcjonalnie)anchois (opcjonalnie)1całość do nabijania szynkicałość do nabijania szynki1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)2kilogramypomidory pokrojone w kostkępomidory pokrojone w kostkę142papryka habaneromarchew pokrojona w kostkęmarchew pokrojona w kostkę113papryka habaneroseler naciowy pokrojony w kostkęseler naciowy pokrojony w kostkę227papryka habaneromałże i sokmałże i sok454papryka habanerofilety z tilapii (ryba o białym miąższu) lub 1 funt filetów z suma (ryba o białym miąższu) lub 1 funt filetów z dorsza (ryba o białym miąższu)filety z tilapii (ryba o białym miąższu) lub 1 funt filetów z suma (ryba o białym miąższu) lub 1 funt filetów z dorsza (ryba o białym miąższu)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosuszone rozdrobnione nasiona kolendrysuszone rozdrobnione nasiona kolendry1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoGorąca woda (100°F)Gorąca woda (100°F)142papryka habanerokoper włoski (finokio lub anyż)pokrojony w kostkękoper włoski (finokio lub anyż)pokrojony w kostkę591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweMafaldi Fresh jeśli to możliweMafaldi Fresh jeśli to możliwe15trochę posiekanej cukiniiMafaldi Fresh jeśli to możliweMafaldi Fresh jeśli to możliwe4ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejarmuż, szorstki posiekanyjarmuż, szorstki posiekany1cytryna, Skórka zcytryna, Skórka z1porcja startego parmezanusteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu227papryka habanerocebula mielonacebula mielona1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosuszone oreganosuszone oregano2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweziemniaki pokrojone w kostkęziemniaki pokrojone w kostkę15trochę posiekanej cukiniipłatki czerwonej papryki, do smakupłatki czerwonej papryki, do smaku1szczyptaszafranszafran2warzywo (np. szpinak)1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala454papryka habanero1 mała cukinia, nieobrana i posiekana1 mała cukinia, nieobrana i posiekana454papryka habaneroowoce morza, mix (który jest mrożony i składa się z ośmiornicy, kałamarnicy, krewetek) (opcjonalnie)owoce morza, mix (który jest mrożony i składa się z ośmiornicy, kałamarnicy, krewetek) (opcjonalnie)85papryka habaneroświeże pokrojone w kostkę grzyby shiitakeświeże pokrojone w kostkę grzyby shiitake454papryka habanerokrewetki, łuskane i deveined reserve shells for stockkrewetki, łuskane i deveined reserve shells for stock9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekrewetki, z muszli krewetek lub 4 szklanki wodykrewetki, z muszli krewetek lub 4 szklanki wody2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepiersi bażanta jeśli)piersi bażanta jeśli)1porcja startego parmezanuSos WorcestershireSos Worcestershire

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje15
Ocena Zdrowia43
Magazyn