Zuppa Di Pesce, Cioppino lub gulasz rybny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 178 kalorii, 21g białka, oraz 3G tłuszczu. Na $3.1 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Mieszanka anchois, bazylia, przegrzebki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Zuppa di pesce alla napoletana (gulasz rybny po neapolitańsku), Zuppa Di Pesce Zupa Rybna, oraz Gulasz Rybny Cioppino.
Instrukcje
1
W garnku dodać 5 szklanki wody i muszle krewetek doprowadzić do wrzenia, a następnie dusić 30 minut.Tymczasem w dużym garnku oleju ciepła dodać cebulę czosnek, anchois, seler, koper włoski, marchew, ziemniaki, & grzyby smażyć aż półprzezroczyste o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do Podania
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Dodaj wino i zioła zmniejsz gotowanie wina przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Dodaj jarmuż, pomidory puszki, sos Worcestershire, Skórka z cytryny, szafran, sól i czarny pieprz.Odcedź zapasy z muszli krewetek (Odrzuć muszle) dodając wystarczającą ilość wody, aby uzyskać 4 filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Srebrne Nonpareile
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Szafran
(zalecany: Sos A1)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Ryż CANILLA® Extra Long Grain
Jarmuż
4
Dodaj do garnka gotowanie 15 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodaj pozostałe składniki gotuj na wolnym ogniu 10-15 minut, aż ryba prawie się rozpadnie.Sprawdź przyprawy dodając więcej soli i pieprzu w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Dekoruj pokruszonymi płatkami pieprzu i świeżą natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mafaldi Fresh Jeśli To Możliwe
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.