Zuppa di Farro e Fagioli (toskańska zupa z fasoli i jęczmienia)

Zuppa di Farro e Fagioli (toskańska zupa z fasoli i jęczmienia)
Zuppa di Farro e Fagioli (toskańska zupa Fasolowo-jęczmienna) jest bezmleczne przepis z 4 porcjami. Ta zupa ma 203 kalorie, 6G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pieprz, jęczmień pęczak, escarole, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Przynosi wam to moje przepisy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest solidne. Podobne przepisy to Toskańska zupa fasolowa z farro, Tuscan Farro i zupa z białej fasoli, oraz Zuppa di Farro (włoska zupa Farro).

Instrukcje

1
Olej i cebulę umieścić w dużym rondlu na średnim ogniu. Gotować 5 minut lub aż lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z rozmarynem, escarole, sól, i pieprz; gotować, aż escarole więdną i cały płyn odparował.
Składniki, których będziesz potrzebować
EscaroleEscarole
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
2 łyżki Whisky Sour Mash2 łyżki Whisky Sour Mash
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj wodę, fasolę, jęczmień i bulion. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut lub aż jęczmień będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
średnie Ciasto Dyniowe Każda)średnie Ciasto Dyniowe Każda)
JęczmieńJęczmień
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
3
Uwaga na wino: Klasyczne toskańskie jedzenie, takie jak to danie, wymaga słynnego toskańskiego wina comfort: Chianti. Brolio ' s affordable 1997 Chianti Classico ($1
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
jak przystało na pokorę tej zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki, Do DekoracjiGrzanki, Do Dekoracji
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn