Zuppa di Cavolo Nero, Cannellini, e Salsicce: zupa z kapusty, białej fasoli i kiełbasy
Zuppa di Cavolo Nero, Cannellini, e Salsicce: kapusta, biała fasola i zupa z kiełbasy to bezglutenowe i bezmleczne zupa. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.25 za porcję. Jedna porcja zawiera 236 kalorii, 11g białka, oraz 13g tłuszczu. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 12 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka kiełbas, oliwa z oliwek, wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Obfita Zupa Cavolo Nero, Fasola Borlotti I Wędzony Boczek, Kapusta Cavolo Nero, oraz Kapusta Duszona Cavolo Nero dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podsmażyć pokruszoną kiełbasę na oleju, aż zbrązowieje, i rezerwy. Podsmażyć cebulę i czosnek, aż przezroczyste.
Dodaj do wywaru z kurczaka w dużym garnku.
Dodać wino i gotować, aż alkohol odparuje, następnie dodać tymianek i jarmuż. Doprowadzić do wrzenia, następnie przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Dodaj gotowaną kiełbasę i fasolę i dusić kolejne 15 protokół.
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
Dodaj notatki moje notatki