Zuppa di Cavolo Nero, Cannellini, e Salsicce: zupa z kapusty, białej fasoli i kiełbasy

Zuppa di Cavolo Nero, Cannellini, e Salsicce: zupa z kapusty, białej fasoli i kiełbasy
Zuppa di Cavolo Nero, Cannellini, e Salsicce: kapusta, biała fasola i zupa z kiełbasy to bezglutenowe i bezmleczne zupa. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.25 za porcję. Jedna porcja zawiera 236 kalorii, 11g białka, oraz 13g tłuszczu. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 12 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka kiełbas, oliwa z oliwek, wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Obfita Zupa Cavolo Nero, Fasola Borlotti I Wędzony Boczek, Kapusta Cavolo Nero, oraz Kapusta Duszona Cavolo Nero dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podsmażyć pokruszoną kiełbasę na oleju, aż zbrązowieje, i rezerwy. Podsmażyć cebulę i czosnek, aż przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Dodaj do wywaru z kurczaka w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Dodać wino i gotować, aż alkohol odparuje, następnie dodać tymianek i jarmuż. Doprowadzić do wrzenia, następnie przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
AlkoholAlkohol
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
JarmużJarmuż
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Dodaj gotowaną kiełbasę i fasolę i dusić kolejne 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
5
Smak
6
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
7
Dodaj notatki moje notatki
8
edytuj moje notatki
9
zrobione
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn